GÅRDSSLAKTERI GALTHOLMEN

NU
19/9 2018 slog vi upp dörrarna till vårt efterlängtade gårdsslakteri.
Snart har vi hållit öppet i ett helt år, och det får man väl fira på något sätt. Håll ögon o öron öppna!
Höstens tider är så gott som fullbokade… kvar finns tider första veckan i september, sedan är vi inne på mitten av november. Har du några få djur (lamm/får), så kanske vi kan boka in dessa emellanåt. Ring för mer info!

VARFÖR
För oss är det viktigt att kunna stödja den lille producenten av både nöt och lamm, så att vi skall kunna hålla landskapen öppna, för att stimulera Sveriges egen matproduktion och de fantastiska produkter som blir resultatet utan antibiotika eller hormonpåverkan.
Djuromsorgen är viktig för oss, från födsel till slakt, därför fokuserar vi på lugn och avstressande hantering för djuren som kommer till oss. Allt för att kunna bibehålla den höga kvaliteten på köttet hela vägen fram till slutkund.

Slakteriet är ett godkänt kontrollslakteri och vårt produktionsplatsnummer är SE-262912.

INFORMATION
Slakteriet är primärt byggt för lamm och nöt, och vi koncentrerar oss i dagsläget på återtag.
Kapacitet inledningsvis är 40 lamm i veckan samt 1-4 nöt.
Under hösten kommer vi att kunna förmedla skinn till både Tranås och Donnia för beredning.

DOKUMENT

Prislista lamm o får 
Leveransvillkor
Ny leverantör
Återtagsdokument
STYCKNINGSALTERNATIV (2)

Djurägarförsäkran Galtholmen
Transportdokument

Har du frågor och funderingar så kontakta oss gärna på 070-225 4940 Morgan eller 070-218 2550 Ulrika (efter kl 17.00) Du kan oxå kontakta oss genom vår FB-sida, eller maila oss på info@galtholmen.se

Vårt slakteriprojekt finansieras av stöd från Europeiska jordbruksfonder för landbygdsutveckling.

.