GÅRDSBUTIKEN

Den lilla mysiga gårdsbutiken för Dig som uppskattar hög kvalitet & personliga möten.
Närproducerat & gräsbetat kött av både lamm och nöt, samt italienska godsaker!

Varmt Välkommen!

 

 

Delikatesser på Galtholmen

Det bästa vi vet är mat som är lokalt producerad. Mat som kommer från djur som mår bra och lever  i samklang med naturen. Därför betar våra djur de örtrika markerna kring Galtholmen. Gamla kulturmarker, som brukats sedan generationer tillbaka. För att få ett mört och fint kött, undviker vi kraftfoder, och vi låter djuren ströva fritt ute i naturen året runt. Lamm och kalvar föds i frihet.
Av det fina lamm/fårköttet blir det bland annat hantverksmässigt gjorda korvar. Men Du kan oxå beställa både nöt- och lammlådor av oss. Om du har tur har vi även styckdetaljer av både lamm och nöt i butiken.

I övrigt hittar du; Galtholmens egna marmelader och safter av rabarber, plommon och äpple från frukter som vuxit här hos oss.
Oliver och olivolja tar vi in i samarbete med Sannas Italien. Kika gärna in under fliken som berättar om dessa delikatesser, som gifter sig så fint tillsammans med lammet.


Lamm- & Nötlådor…

…med kött från gårdens egen uppfödning.

 

Kontakta oss genom att maila info (at) galtholmen.se eller ring 033-267005.
För tillfället kan vi erbjuda hel eller halv låda av lamm.

Lammlådor kan beställas för leverans till hösten.

  Lammracks

 NYHETSBREV!

Maila oss din adress, så får du med jämna mellanrum våra nyhetsbrev om vad som händer här i vår butik; info(at)galtholmen.se

VARMT VÄLKOMMEN
_______________________

Att hitta hit

karta

Vi är nummer 6 på kartan 🙂

Från väg 182 Ulricehamn/Ljung; Ta av mot Od, därefter mot Borgstena. Kör ca 4 km, till skylt ”Galtholmen”. Från Borås; Kör mot Fristad/Borgstena.  Strax före Borgstena, ta mot Od. Kör ca 1 mil, till skylt ”Galtholmen”.

_______________________________