Blogg, Gårdsbutiken, Nyheter

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

 

Äntligen är det JUL igen!

Nu har vi stängt vår butik för detta året. Passar på att skicka alla underbara kunder en julhälsning från oss här på Galtholmen, med förhoppning om en lugn och fridefull jul, o att det nya året, 2013 blir ett spännande och glädjefullt år!

Här på Galtholmen rullar livet på även om butiken har stängt… Fårdamerna växer sakteliga om sina magar och lammning väntas runt april nästa år. Lammen ska decimeras; det blir en del lammlådor, en del korv, MEN även en del vaccumpackat o frysta styckdetaljer! Idéerna blomstrar och vi hoppas att perioden fram till maj, då vi öppnar vår butik igen, räcker till för att strukturera upp alla planer :)!

… för som sagt, slakteriet är på gång; en kurs i matlagning av lamm är under planering, samt lite andra inte helt färdiga koncept… Det blir som sagt ett spännande år som kommer. Mycket nytt, mycket som händer… o du är självklart välkommen att följa oss på resan!

OM det skulle vara så att du får en jättelängtan efter våra goda lammkorvar, våra smarriga marmelader, eller dina händer blir torra o nariga i vinterkylan o behöver bivaxsalva – då är du hjärtligt välkommen att höra av dig, så öppnar vi butiken!

Men först av allt, så vill vi önska DIG o DIN familj en underbar o fantastisk GOD JUL o ett GOTT NYTT ÅR!

Morgan o Ulrika

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.