Gårdsbutiken, Nyheter, Trädgårdering

Nedräkningen har börjat!

Nu närmar sig tidpunkten för säsongsöppning av gårdsbutiken, den 3 april, på självaste påskafton öppnar vi för säsongen!

Tiden fram till dess är en spännande tid, som innebär en hel del arbete av både rolig o mindre trevlig sort. Butiken som legat i träda över vintern, väl inkapslad av meterhög snö och isande kyla, kräver en ordentlig uppfräschning innan det är dags att släppa in er alla. Som tur är har vi inte stått inför ett mastodontiskt renoveringsarbete i år. Nu är det bara lite finlir, som några nya hyllor som ska upp, och kanske lite förbättring av färg som skall till. Skönt! För då kan man koncentrera sig på det roliga i verksamheten – sakerna som ska fylla hyllorna!

Vi har hittat en del nya leverantörer, och med det självklart nya roliga produkter. En del marockanskt, men också en del pilarbeten till trädgården. Men mer om detta när vi närmar oss påsken och den aktuella dagen. Vill du följa oss under tiden fram till butiksöppningen så häng med på http://galtholmen.blogspot.com.

En liten förändring i år är att vi inte kommer att ha fokus på försäljning av plantor. Här rekommenderar vi istället Avelsås Naturhem och VIVA – Växter i Vimle. På Avelsås kan du dessutom äta goda våfflor. Vad vi däremot fortfarande kommer att ha är pelargon- och fuchsiasticklingar. Kanske blir det en del plantor över i vårt eget trädgårderande, och självklart är då dessa till salu för dig som är intresserad.

Här lite bilder från butiken nu innan vi fyller på med vårens nya sortiment!

Klicka på bilden för att se hela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.