Nyheter

Snart är det dags…

 

Snart är det dags...

 

 

I år slår vi på stort och öppnar butiken redan den 2 mars… 🙂 

Vi känner hur det börjar spira, både inom oss själva och i trädgården, som ändå ligger under snö och en fin isskorpa. Här o där, där snön töat bort, syns plötsligt grönt som sticker upp. Längtan att sätta spaden i jorden börjar locka ordentligt… Men än så länge står det vissna kvar från i höstas och vippar i senvintervindarna.

Vädret är relativt milt, runt nollan med frysgrader under natten. Men innan det är dags att göra någonting aktivt i trädgården, dröjer nog länge till. Och man vet ju aldrig, bakslag har vi ju råkat ut för förr. Dessutom är vi bara i början av februari, den absoluta vintermånaden.

Men, som sagt, butiken pysslas det just nu i, så att det ska vara fint och inbjudande inför vårens första dag – den 2 mars. Det är inte långt kvar! Tiden går så fort och kanske, kanske har vi vår då…
Vi tänker fylla på med lite fler kvalitetsprodukter i butiken denna säsong, eftersom vårt motto är att mat skall vara av yttersta kvalitet för att passa oss människor. Och kommer du till oss, kommer du att hitta just detta; köttprodukter som tagits fram med omsorg från början till slut, från djur som vuxit upp på gården, ekologiskt kaffe från ”Vulkankaffe” o italienska produkter utvalda med särskild omsorg om den lilla lokala odlaren i södra Italien av Sanna Töringe.

Snart är det dags…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.