Nyheter

Trevligt hos Trädgårdsföreningen

 Föredrag

 

I går kväll var vi inbjudna till Herrljunga Trädgårdsförening och deras årsmöte, för att berätta lite om vilka vi är! Vi hade tagit med oss lite av våra produkter, som skinn, den nykokta äpplemarmeladen med ingefära i, bivaxsalva, honung och självklart vår väldigt populära korv! Det hade ju varit väldigt roligt att få visa er med bild hur trevligt vi hade det, men som vanligt så glömde jag ju att fota!

Men… Vi lät ett bildspel med vackra foton på djuren och butiken rulla i bakgrunden, medan jag pratade på om hur Galtholmen uppstod en gång i tiden, om våra härliga fårdamer, butiken och de roliga kurserna vi har och sedan var det dags för provsmakning på våra godsaker. Morgan skar korv för fulla muggar, och det blev en mycket intressant stund kring vårt provsmakningsbord. Insåg där o då att vi alldeles för lite med oss… det blev nästan tabberas på allt! Men så är det när det är lågsäsong i butiken. Även om vi märker att lågsäsongen blir allt kortare… 🙂

Som tack fick vi en fantastiskt vacker vårbukett med tulpaner… och den har jag i alla fall tagit kort på :). Så efter väl förrättat värv, packade vi samman det lilla som var kvar, tackade för oss och alla nya bekantskaper som gjordes och for hem i vinternatten till vårt lilla paradis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.