Nyheter

NU ÄNTLIGEN ÄR VÅREN HÄR!

NU HAR VÅREN KOMMIT TILL BUTIKEN!

Oj vad vi har längtat efter att få öppna upp dörrarna igen efter denna långa vinter. Efter en kort kurs i styling har vi gjort små förändringar som vi tycker lyfter vår butik till nya nivåer. Inte för att förändringarna varit jättestora, men vi glädjs åt det lilla här på Galtholmen:)
I butiken har vi fått in stora härliga korgar att ha vackra sommarblomster i, eller samla löv i, eller lägga höstens äppleskörd i… Ja det är väl bara fantasin som sätter gränser:) Lyktor i gammal antik stil att hänga på väggen är min favorit just nu. När vårsolen sänker sig o mörkret kommer, då är det så magiskt att se hur lyktan lyser. Prova du oxå!
En annan favorit som inte bara är min, utan våra kunders, är de alldeles nyinkomna doftljusen WoodWick. Ljusen är gjorda på sojawax o i mitten brinner en träveke som knastrar behagligt under tiden som en otroligt härlig väldoft sprider sig.

Öppet har vi som vanligt under lördag och söndag mellan 12-16. Och DU är varmt välkommen att besöka oss! Just nu spritter det i naturen, trädgården sjuder av liv och i hagen framför butiken springer alla våra lamm omkring och charmar alla som tittar på:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.