Evenemang, Gårdsbutiken, Trädgårdering

En fantastisk dag – trots regnet!

DEN STORA DAGEN!
Så kom då den STORA dagen
, som vi väntat och förberett så länge inför. Vaknade upp till regn o mörka skyar, vilket lade lite sordi på glädjen o förväntan som vi hade. Men vilket underbart gensvar vi fick!
Mellan klockan 11-16 strömmade besökare till oss, och vad vi förstod blev besöket hos oss till glädje för alla. Inte bryr sig trädgårdsfolket om lite fukt – på med stövlar och regnjackor:). Som tur var så höll sig regnet i schack under tiden vi hade öppet. Förutom en rejäl skur i början förstås, men butiken var ju öppen! Skönt med tak över huvudet, lite stillsam musik o värme…
När klockan slog fyra, o dagen med stort D var över, kom regnet… som om det inte längre kunde hålla sig undan. Himlen öppnade sig och regnet bara vräkte ner. Men det gjorde ingenting då… Trötta efter all uppståndelse och uppmärksamhet, slocknade vi alla i soffan.

Magert deltagande i våra trakter.
Tråkigt nog fick vi höra av några besökare att deltagande trädgårdar runt Borås o Herrljunga inte var speciellt stor. En i Borås, vår trädgård samt Annas i Vimle. Ska försöka puffa så många som möjligt att delta i nästa års evenemang. DET ÄR JU SÅ ROLIGT! Dels träffar man nya trädgårdsvänner, dels utbyta tankar o idéer OCH sprida kunskap!

TACK alla underbara besökare för att ni kom till oss!

1 reaktion på ”En fantastisk dag – trots regnet!

  1. Ja visst var det en riktigt härlig dag! Ser att du fått med Gunnar och Linnea på bild och förstår att de kom till dig. Gunnar var här och jag tipsade honom att ta med Linnea och hälsa på dig med. Kul att de det! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.