Blogg, Evenemang, Galleriet, Gårdsbutiken, Nyheter

Akvareller i växthuset

 

Sommarens sista inplanerade utställning…

…gick av stapeln i helgen den 14-15 augusti. Mitt bland grönskande tomater, gurkor och meloner hängde jag upp mina, för helgen nyskapade akvareller. Hade jobbat på ett tema med vallmofält för att få rätta känslan inför utställningen i växthuset på Avelsås Naturhem.

Det blev en mycket angenäm helg, med intresserade besökare och trevliga värdar. Tillät mig att verkligen koppla av under tiden, o njöt i fulla drag inne i växthuset med gott te, och lät inspirationen flöda. Med penslar, papper och färger lät jag färdigställa ytterligare en akvarell under utställningens gång. Kul att befinna sig mitt i skapandets centrum och låta besökare få ta del i hur det går till.

Tack underbara Lotta o Morgan på Avelsås Naturhem för möjligheten att få ställa ut hos er, o självklart för den goda stunden tillsammans på kvällen med god mat o trevligt sällskap.

Mer bilder om utställningen kan se på vår blogg Trädgårdstankar. Dessutom kommer tavlorna som var med att inom kort kunna ses på sidan ”Galleriet”. Är Du intresserad av att köpa någon av tavlorna, är du välkommen att antingen slå en signal, eller maila oss (se kontaktuppgifter). Självklart kan du även besöka oss i butiken, där tavlorna från och med helgen 21-22 augusti finns att ses  IRL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.