Evenemang, Gårdsbutiken, Nyheter, Våra produkter

”Livat på Landet” – Marknad på Liseberg!

Nu är det inte många timmar kvar tills bilen skall packas o vi drar iväg till Göteborg o ”Livat på Landet”. Det skall bli oerhört spännande att få vara en del av denna enorma marknad. Funderingarna går fortfarande om hur mycket man skall ha med sig…. vi har fått information om att ca 54000 besökare kommer – per dag!!!! Nu har vi ju inte tänkt att vi skall ha så mycket egetproducerat med oss att vi kan täcka alla dessa människors önskemål, men visst grubblar man på vad blir lagom att ta med.

Eftersom våra råvaror är av begränsad mängd, så blir ju slutresultatet självklart därefter. Vi tar med oss det som finns, förutom lite som får stå kvar i butiken för helgens öppethållande. Så för dig som inte tänker åka till Göteborg i helgen, så finns ju våra egna produkter i butiken oxå:).
Denna sista dag består av kokande av saft, marmelad o lite experimenterande med inlagda rödbetor samt morotsmarmelad. En lång checklista att gås igenom finns oxå, o sakta men säkert så prickas varje liten punkt av, o det känns bättre allt eftersom saker o ting blir gjorda. I morgon bitti blir det till att gå upp tidigt, packa bilen o fara i väg med förhoppningen att allt är med…
Lovar att ta massa bilder o rapportera efter helgen om hur detta stora event avlöpte. Vi kommer även att ge en liten bildkavalkad på bloggen http://galtholmen.blogspot.com.

VÄLKOMMEN antingen till Göteborg o Liseberg (öppet mellan 11-18), där jag o Morgan kommer att vara. Eller kom till vår lilla mysiga gårdsbutik som har öppet 12-16 hela helgen. Då får du träffa vår kunnige son Sebastian o hans kära Erika.

Så här skriver Liseberg själva om helgen;
Möt landsbygden på Liseberg, 11.00-18.00. Med bland annat ardennerhästar, kalvar och kaniner. Försäljning av mat, hantverk och andra produkter från lantgårdarna. Utställning av lantbruks- och skogsmaskiner, demonstration av sågar och träbearbetning. På Stora Scenen visar 4 Natur och lantbruksgymnasier upp sina verksamheter.
För mer information om helgens event på Liseberg www.liseberg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.