Nyheter

Making tea…

Makingtea

 

 

I veckan så anlände mycket nytt till butiken… bland annat så kom teerna som vi beställt. Eftersom jag inte är så rörlig för tillfället, då jag lyckats med konststycket att bryta min vänstra lilltå, så passade jag på att packa teer i små fina förpackningar. Dofterna från de goda teerna tog över hela köket och jag vet inte riktigt vilket av teerna som föll mig mest på läppen.

Kanske var det ”Äppleblom”… en fantastisk doft av äpple steg upp ur påsen och fick mig att längta rejält till sommaren. Eller kanske ”Midnattsdröm”… Ett te som vi snubblade över när vi var nere på Österlen och njöt på Agda Lunds B & B. Vet inte hur många koppar te som slank ner denna helg, men jag beslutade att detta måste vi ha i butiken. Och nu är vi där! Kommer nog bli en tesort som stannar i butiken en lång tid framöver….

Föll oxå för de vackra tekannorna… Svarta med vita prickar!!!! Alltså helt underbara, och ett måste om man vill brygga sig lite te och bjuda vännerna på. Alla underbara saker som har kommit till butiken får mig att längta till den 5 maj, så jag kan låta er få ta del av allt detta goda… och mer därtill självklart! Många nyheter är på gång, och tiden närmar sig :).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.