Gårdsbutiken, Nyheter, Trädgårdering, Våra produkter

Nya produkter för trädgården

”Trädgårdens vackraste smycke hittar du hos Trådspira i Mora Dalarna”

Nu är vi återförsäljare för dessa vackra trädgårdssmycken som Kristina designar och tillverkar. En unik serie trädgårdssmycken/trädgårdsdekorationer i järn med glas. Kristina är verksam i hjärtat av Dalarna, Mora, där all tillverkning sker då hon värnar om det lokalproducerade. Lekfull stilren form för alla trädgårdar. Med dem sätter du lätt en personlig prägel på din trädgård eller ge bort som vacker uppskattad present. Produkterna är vackra oavsett årstid och ljus för att positivt beröra oss. Järnet ”vissnar” aldrig och glaset är bärare av ljus. Smycken som finns där och berör oss årets alla dagar. Små små ting till glädje.

Hos Trådspira hittar du olika ordhjärtan med budskap. T.ex. CARPE DIEM (fånga dagen) med glasprisma för att påminna oss om detta viktiga budskap. Trädgårdssmycken små som stora.  Produkterna behandlas med en miljövänlig ytbehandling.

            

VÄLKOMMEN att titta in hos oss o upptäck något nytt för ditt sinne!

Ulrika & Morgan

1 reaktion på ”Nya produkter för trädgården

  1. hej!
    Åååå så himla längesedan jag var inne och hälsade på hos dig…och så glatt överraskad jag blev då jag hittade Trådspiras alster hos dig. Jag lämnade just hennes webbplats för att kolla runt lite och via Lotta(Avelsås) hamnade jag här……
    Ser att du har fullt upp! Så roligt…man blir så glad av vackra bilder och vackra tankar.
    Kram till dig!
    /Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.