Nyheter

ÖPPEN TRÄDGÅRD o SMYCKEUTSTÄLLNING

Helgen den 23-24 juli mellan 11-18 är det så åter dags för oss att ha ÖPPEN TRÄDGÅRD.
Vår trädgård ligger oss varmt om hjärtat och ger oss både kraft och inspiration till alla våra övriga göromål här på GALTHOLMEN. För oss är den en plats att koppla av i, att söka ro och stillhet i. Samtidigt väcker vår  trädgård nya idéer som gärna testas:) Mottot för oss är att forma en trädgård som speglar våra intressen och våra personligheter. Vi använder oss så mycket som möjligt av det som naturen själv har att erbjuda för att kunna smälta in i den miljö som vi lever i. Gammalt, rostigt, återbruk är ord som vi med fördel känner oss bekväma med.
Trädgården är inte prålig, den är inte parklik, den är inte perfekt… Här letar sig gärna en och annan brännässla in i rabatterna, liksom även kirskålen gärna vill ha ett finger med i spelet om vem som är vackrast i rabatterna. En ständig kamp mellan oss som trädgårderar och ogräsen pågår hela tiden.
Vi använder i huvudsak växter som vi odlar fram själva från frön. Mest för att vi inte vill ha hit mördarsniglarna. Men det är väl bara en tidsfråga när dem kommer även till oss.

SAMTIDIGT i vår trädgård kommer Anki Olebring hit och ställer ut sina fantastiska och unika smycken. Det är vi oerhört glada för, eftersom dem stämmer så väl in i vår bild av det vår trädgård speglar – idérikedom och frigjordhet. Anki kommer att befinna sig här hos oss under hela helgen och det kommer att finnas möjlighet att köpa dessa underbara smycken. Passa på att möt Anki och fråga henne om hennes skapande.

BUTIKEN kommer självklart att vara öppen under hela helgen med våra utökade öppettider 11-18. Vi kommer inte att sälja några plantor som under tidigare år, men väl pelargonsticklinga, som finns i begränsat antal för den som är intresserad.

VARMT VÄLKOMNA!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.