Evenemang, Gårdsbutiken, Nyheter, Våra produkter

SÄSONGSSTART

Så var det då äntligen dags att slå upp dörrarna till BUTIKEN & GALLERIET för säsongen.
Efter timmar av förberedelser, inköp av nya roliga produkter, styling och prismärkning, så kändes det skönt att äntligen få öppna upp igen.
Butiken ligger kvar på samma plats, och spirar i kapp med våren som kommer i rasande fart. En hel del nyheter och förändringar finns att berätta om, … men inte allt på en gång. Allteftersom kommer vi att berätta om de nya återförsäljare och konstnärer som vi inlett samarbete med. Häng med på hemsidan, eller spana in bloggen.

Nya handgjorda träskyltar till butiken har Cilla Johansson från Cillas Hem gjort åt oss. Något vi är väldigt stolta över… Skyltarna sitter vid nerfarten till gårdbutiken. Snart kommer det fler, både för vägledning till butiken, men oxå för dig att inhandla i butiken.
Butiken har vi fyllt med nya och roliga varor till dig och din trädgård. Efter denna vinter är i alla fall jag hungrig på att få sätta igång med att ”dekorera” min trädgård med pilställningar för klättrande skönheter och korgar med prunkande pelargoner. Jag längtar efter att få gräva i jorden och sätta sommarväxter i den bara marken…

Är du nyfiken på vad som är nytt i butiken? Ta på stövlarna, sätt dig i bilen och kom ut till oss. Se hur långt trädgården kommit…, strosa runt i butiken och fyll dina sinnen med glädje. Det skall bli roligt att träffas igen, både gamla och nya kunder.

VARMT VÄLKOMMEN!

PS. Titta in på Gårdsbutikens sida för fler bilder och information om butiken & galleriet. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.