Nyheter

Smått o gott!

Även om tiden kanske inte riktigt räcker till för all verksamhet just nu, så har vi ändå bokat in lite extra aktiviteter här på Galtholmen. Bland annat ska vi åka till Göteborgs Hemslöjdsförening i Göteborg den 8 november för att presentera vad vi pysslar med här. Med till PRESENTATIONEN åker skinn, marmelader och våra goda korvar förstås.

Den 15 november, som ni allra redan har noterat, så har vi TEPROVNING här i butiken, eller snarare sagt inne i vår matsal eftersom butiken är så liten. Vi tänder upp brasan, tänder ljus och lyssnar hänfört till Ewa från Teacorner i Floby, som berättar om teer och låter oss provsmaka. Evenemanget avslutas självklart med fika och hembakat. Kostnad för denna kväll är 150 kr. Anmälan, som tidigare, senast den 9 november. Alla hjärtligt välkomna<3!

Lördagen den 25 november, har vi bokat in oss på Nolby Gård och faktiskt vår enda JULMARKNAD i år! Detta är ett nytt o okänt ställe för oss, och vi tycker det ska bli riktigt roligt att få åka dig. Vi kommer att stå där mellan 10-15, och naturligtvis hoppas vi på riktigt mysigt väder med frost och solsken! Med till marknaden tar vi skinn, korv, honung och våra marmelader.

Så nu håller vi på att förbereda bäst vi kan inför dessa härliga evenemang.
Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.