Nyheter

Mysig afton!

Att komma ihåg att man ska fota under evenemangen som man har är inte alltid lätt:)! Här är åtminstone några bilder som förhoppningsvis kan återge vår teprovningskväll. 
Vädret var med oss denna kväll, så att alla lyktor och marschaller kom till sin fulla rätt. Inte så roligt heller att klafsa omkring i regn och rusk… Inne brann brasan och mysbelysning iform av levande ljus välkomnade alla som kom.
Ewa från Teacorner i Floby, hade tagit med sig en massa teer för avsmakning… allt från det svarta teet ”Assam” till det kinesiska handrullade gröna teet ”Gunpowder”. Vi fick lära oss en massa om olika teer, framställning, smaker och att vi är ”duktiga” på att ta för mycket te i våra tekulor… Konsekvensen blir att teet inte kan utvecklas och ge den arom och fyllighet som teet bär på! Roligt med nya kunskaper, speciellt när man är tenörd som jag:)))).

Efter att vi blivit fullmatade med tekunskap, blev det fika med Galtholmens marmelad och korvar, hembakat fröknäcke och hälsobollar doppade i choklad. Och vad drack vi till detta? Självklart blev det te!!!! Ewa som hade med sig många olika burkar utav sitt sortiment från butiken av smaksatta teer, lät oss smaka på favoriter… och många av oss passade oxå på att shoppa loss utav tesortimentet.

Kvällen avslutades ute i butiken med shopping!
Passar på att tacka alla som kom och hoppas att ni hade en lika härlig o lärorik kväll som jag hade:) 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.