Nyheter

SPINNINGKURS

PÅ ALLMÄN BEGÄRAN!!!!

Nu blir det spinningskurs här på Galtholmen… Vi har lyckats boka Margreth Skog som kommer hit till oss lördagen den 26 januari och håller en grundkurs i hur det går till att spinna sitt eget garn. Margreth, som både håller kurser genom Göteborgs Hemslöjdsförening (där hon oxå är ordförande) och är extremt egenproduktiv, erbjuder dig att, under hela lördagen få en inblick i och lära dig denna konstart.

Vi startar klockan 9.30 och håller på hela dagen fram till klockan 16.00. Avbrott för lunch- och kaffepaus självklart:)! För att inte frysa och kunna breda ut sig rejält, så kommer spinningskursen hållas i Galtholmens vardagsrum, liksom fika o lunch blir i Galtholmens matsal.

Margreth kommer att bistå med kardad ull, däremot är det bra om du har en egen spinnrock (dock ej ett krav!). På grund av utrymmesskäl begränsar vi antalet deltagare till max 5, så här är det först till kvarn som gäller.

Kostnad för hela kalaset är 650 kr (hel kursdag med kaffe och lunch, samt kardad ull)

Anmäl dig till galtholmen (at) telia.com, eller på vår Facebook-sida. Har du frågor o funderingar angående kursen, så gäller samma kanaler:)

VÄLKOMMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.